VÅRA TJÄNSTER

PROVNING

Att komma till den första provningen av brudklänning är speciellt. Det är en ny och okänd situation, så det lönar det sig att vara öppen för att pröva olika modeller. Du kan ta med 2-3 smakråd eller komma ensam – det är upp till dig. När du bokar en provning hos oss får du en lugn stund i ett rymligt provrum tillsammans med en av våra duktiga försäljare. Vi är här för dig och lyssnar på dina önskemål och visioner och vi försöker på bästa sätt ge förslag och rekommendationer. Att välja brudklänning är en process fylld av känslor, och vi vill vara med och stödja dig från början till slut i jakten på din drömklänning. Våra vanliga provtimmar är gratis, men om du vill skämma bort tig själv och dina vänner kan vi också erbjuda en söndagsprovning på 1,5 timme där en liten brunch ingår. Den kostar 50 euro.

BESTÄLLNING AV BRUDKLÄNNING

När du har hittat din drömklänning bland våra modellexemplar beställer vi din egen klänning i rätt storlek enligt våra leverantörers storleksschema. Beställningstiden är ca 4-6 månader, men det kan också vara möjligt att få klänningen snabbare om den råkar finnas på lager hos leverantören eller genom att göra en expressbeställning. Vi kontaktar dig direkt när din klänning har kommit till butiken. Alla ändringar och finjusteringar kan göras hos erfarna syateljéer som vi samarbetar med. Syarbetet ingår inte i klänningens pris. Vi rekommenderar att man bokar tid till sömmerskan ca sex veckor före bröllopet. När du beställer klänningen är det också bra att se på helheten och komplettera med passande accessoarer. Hos oss finns ett stort utbud av bland annat slöjor, hårsmycken och skor.

ACCESSOARER

Vi har ett brett urval av skor, slöjor, hårsmycken, smycken, väskor, boleron, underkläder och underkjolar. Våra duktiga försäljare hjälper dig att hitta de perfekta accessoarerna för bröllopet eller festen.
Ammattitaitoiset myyjämme auttavat löytämään täydelliset asusteet hää- tai juhlatyyliisi.

SYATELJÉER - VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Det går att göra olika ändringar för att få fram exakt din drömklänning. Förutom att förkorta klänningen kan man även ta bort och lägga till ärmar och axelband, ändra halsringning och göra snörning i ryggen. I syateljéerna finns yrkeskunniga sömmerskor som ser till att din klänning sitter perfekt på den stora dagen. Vi rekommenderar följande syateljéer:

Ompelimo Helmi
Museokatu 40
00100 Helsinki
Puh. 045 8955755

The Dress
Mechelininkatu 43
00250 Helsinki
Puh. 045 108 3199   

Atelje Dresscode , ilta- ja juhlamekot
Runeberginkatu 51
00260 Helsinki
Puh. 050 5167786

Ompelijat.fi
Mäntyviita 4
02110 Espoo
Puh. 040 5061872
044 5604933

sv_SESvenska
fiSuomi sv_SESvenska