PALVELUT

SOVITUS

Sovitukseen kannattaa tulla avoimin mielin kokeilemaan erilaisia pukuja. Voit kutsua 1-5 makutuomaria mukaan tai tulla yksin, sinä päätät. Me olemme aina kuuntelemassa toiveitasi ja antamassa suosituksia ja ehdotuksia. Meillä voit olla oma itsesi, ja nauttia joka hetkestä kiireettömästi oman ammattitaitoisen myyjän kanssa. Hääpuku sovitus on erittäin tunteellinen kokemus jokaiselle tulevalle morsiamelle ja haluamme olla mukana kanssasi siinä prosessissa alusta loppuun. Sovitukset ovat ilmaisia.

HÄÄPUKUTILAUKSET

Kun olet löytänyt sopivan mallin tilaamme sinulle oman puvun toimittajan mittataulukon mukaan. Tilausaika on n 4-6 kk mutta pystymme tarvittaessa tekemään pikatoimikuksia lisämaksusta. Asusteet kannattaa myöskin hankkia samaan aikaan puvun kanssa. Meillä on kattava mallisto erilaisia huntuja, hiuskoristeita ja kenkiä myöskin erittäin vaativaan makuun, jotka täydentävät pukuvalintaasi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun pukusi on saapunut liikkeeseemme. Kaikki puvun viimeistelyt ja muutostyöt tehdään meidän yhteistyö ompelimoissa. Ompelutyöt eivät kuulu puvun hintaan. Ajanvaraus ompelijalle kannattaa varata ajan hyvissä ajoin ennen hääpäivää, suositus on noin 6 viikkoa ennen häitä.

ASUSTEET

Meillä on laaja kokoelma hääkenkiä, huntuja, hiuskoristeita, koruja, laukkuja,boleroita, alusasuja ja vannehameita.
Ammattitaitoiset myyjämme auttavat löytämään täydelliset asusteet hää- tai juhlatyyliisi.

YHTEISTYÖ OMPELIMOT

Hääpukuihin pystyy tekemään paljon erilaisia muutostöitä; helman lyhennyksen lisäksi voi lisätä tai poistaa olkaimia tai hihoja, teettää nyöritys,
avata pääntietä jne. Ammattitaitoiset ompelijat viimeistelevät pukusi täydellisesti istuvaksi.
Suosittelemme seuraavia ompelimoita.

The Dress
Mechelininkatu 43
00250 Helsinki
Puh. 045 108 3199   

Atelje Dresscode , ilta- ja juhlamekot
Runeberginkatu 51
00260 Helsinki
Puh. 050 5167786

Ompelijat.fi
Mäntyviita 4
02110 Espoo
Puh. 040 5061872
044 5604933

fiSuomi